Mehmet AKBACAK


ELİ KANLI SİYONİST DE ‘ATATÜRKÇÜ’ OLMUŞ!

BAĞIMSIZ OLMAYI NEDEN İSTEMEZLER


ELİ KANLI SİYONİST DE ‘ATATÜRKÇÜ’ OLMUŞ!

    İsrail Dışişleri Bakanı Katz, Türkiye’ye ve Erdoğan’a yönelik hakaret içeren demeçlerini sosyal medyada yayınlıyor. 7 Ekim’den bu yana devam eden Gazze’de başlattıkları soykırımın sorumlusu kendileri değilmiş gibi Türkiye’yi çok ağır ve aşağılık sözleriyle suçlamaya kalkışıyor. Bakın ne diyor; “ Hamas’ın katillerine ve tecavüzcülerine ve tecavüzcülerine verdiği destek uğruna Türkiye’yi bir diktatörlüğe dönüştürüyor. Erdoğan, bilimsel ve ekonomik, kültürel, teknolojik ve ekonomik faaliyetlere sahip bir devletini alıp yok ediyor, ilerici ve müreffeh bir Türkiye inşa eden Atatürk’ü ortadan kaldırıyor”. Sonunda İmamoğlu’na gönderme yaparak “ Her şeyin güzel olacağı günler için umut edelim.” Diyor.

   İmamoğlu bu paylaşıma tepkiler artınca önce “ Beni bu konuda niye etiketledi, düşünmeden edemiyorum bu manevralar enteresan” diyerek şaşkınlığını ortaya koydu. Gerçi sonunda sert bir şekilde cevap verdi “ Evet her şey çok güzel olacak, Filistin özgür olduğu zaman” 

       Katz’ın açıklamalarına baktığımız zaman Türkiye’de muhalefet yaptığını zanneden bir takım siyasilerin açıklamalarından farkı yok. Onlarda Erdoğan’a hakaret içeren sözler söylerken sonunda Atatürk’ün arkasına sığınıyorlar. Çocukların ve masum sivillerin kanı bulaşmış Siyonist katil Katz’da hakaretlerini sözde Atatürk’e sahip çıkarak yapıyor. Duyduk duymadık demeyin! Gerçek Atatürk’çüleri tenzih ederek, Siyonist uşakları, ırkçılar, sözde ‘solcular’, sahte dindarlar, milliyetçiyim diyen küresel milliyetçilerin en büyük silahı Atatürk maskesini kullanmalarıdır. İncili Çavuş misali Siyonist Katz’da Atatürkçü olmuş. Örtki ölem!

            BAĞIMSIZ OLMAYI NEDEN İSTEMEZLER

      Yıllarca meydanlarda ‘Bağımsız Türkiye’ sloganı atanların bugüne gelindiğinde çok farklı yerlerde olduğunu görmekteyiz. İki kutuplu dünyada bu sloganı kullanmak kolaydı. ABD ve Batı’ya karşı Sosyalist bir dünya vardı. Bugün ise ABD ve Batı dünyayı küreselci politikalarla yönetiyor. Ukrayna’ya giren Rusya’ya işgalci derken, Filistin ve Gazze’de katliamlar yapan İsrail’e karşı savaşan Hamas’a terör örgütü diyor. İnstagram’da suikastla katledilen İsmail Haniye için taziye paylaşımları sansür ediliyor. Ayrıca Türkiye’nin katolog suçları adını verdiği suçları hesaba katmadan paylaşılmasına izin veriliyor. Birkaç kere uyarılmalarına rağmen aynı yayın politikasını sürdürünce Türkiye İnstagram’ı engelliyor. Bu karara bazıları demokrasi, hukuk, adalet kavramlarını kullanarak başta Erdoğan’a ve hükümete veryansın yükleniyorlar. Hatta kendisine demokratım diyen eski milletvekili gazeteci bar bar bağırarak “ Haniye Türk vatandaşımı, Hamas terör örgütü değil mi, bize ne Gazze’den, ticaret yapan firmalarımız zarar ediyor” yollu açıklamalarla Türkiye’yi suçluyor. Ya kardeşim! Ne olur birkaç kelimede Mark Zuckerberg’e söyle. PKK, DEAŞ, FETÖ gibi örgütlerle paylaşım yapanları görmezden gel, ayrıca Atatürk hakkında yapılan hakaret içeren paylaşımlara izin ver. Ondan sonra da demokrasi, adalet, hukuk de, yerseniz tabii…

      İngiltere’de aşırı sağcılar, daha doğrusu ırkçılar yabancı düşmanlığını o kadar ileri götürdüler ki, sokakta Müslümanlara, camilere saldırmaya başladılar. Dünya’da savaşlar öncesi yaşananlar bugünlerde yaşanmaya başladı. Dün Naziler yüzünden çıkan savaş, bugün maalesef Nazi’lerin yok etmeye çalıştığı Siyonistlerin katliamları neden olacak. Türkiye dengeli politikalarıyla savaşa neden olacak olaylara meydan vermeden, komşu ülkelerle diyalog yollarına hız vermeye başladı. Rusya, Mısır, İran ve Suriye’yle yapılan ikili görüşmeler savaşın bölgede yayılmasına izin vermeyecektir umarım. Kalın Sağlıcakla!