ÜÇÜNCÜ KATANDAN DÜŞEN , MİNİK AYLİZ İÇİN HAYDİ ÇANKIRI DUA EDELİM

Minik Ayliz'in yaşadığı talihsiz olay, hepimizi derinden etkiledi.

Yaşam 26.08.2025 23:13:00 0
ÜÇÜNCÜ KATANDAN DÜŞEN ,  MİNİK AYLİZ İÇİN HAYDİ ÇANKIRI DUA EDELİM

Minik Ayliz'in yaşadığı talihsiz olay, hepimizi derinden etkiledi. Çerkeş'te oturduğu binanın üçüncü katından düşen Ayliz, henüz üç yaşında ve hayata dair umutlarıyla dolu bir çocuk. Bu olay, sadece ailesini değil, tüm Çerkeş halkını sarsan bir üzüntü kaynağı oldu.

Ayliz, düşme sonrası hemen Çerkeş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahale, onun hayatını kurtarmak için kritik bir öneme sahipti. Ancak, durumu ciddiyetini koruduğu için Ayliz, daha ileri tedavi için Çankırı Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Orada yapılan müdahalelerin ardından, Ankara Etlik Şehir Hastanesi’ne transfer edildi. Şu an tedavi süreci devam ediyor.

Ayliz’in yaşadığı bu zor süreçte, toplumsal dayanışma ve dualar büyük bir önem taşıyor. Çerkeş halkı, Ayliz için bir araya gelerek dua ediyor, ona destek olmaya çalışıyor. Herkesin kalbindeki en büyük dilek, minik Ayliz’in sağlıklı bir şekilde ailesine kavuşması.

Çerkeş Vuslat Haber ailesi olarak, Ayliz’in bir an önce sağlıkla evine dönmesini temenni ediyoruz. Yüce Allah’tan, minik Ayliz’e acil şifalar diliyoruz. Bu zor süreçte, dualarımız onunla olsun!

  • Perşembe 29.5 ° / 11.9 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 34.9 ° / 18.1 ° Güneşli