TÜRKİYENİN DEV MARKASI HACIOĞLU ÇERKEŞ'TE RESTURANT AÇTI

Hacıoğlu lahmacun pide kebap restorandı Bu gün Çerkeş belediye başkanımız Hasan Sopacı ve Çerkeş kaymakamı Emir Osman Burgurlu tarafından dualar ile açıldı.

Ekonomi 10.06.2024 21:44:00 0
TÜRKİYENİN DEV MARKASI HACIOĞLU ÇERKEŞ

Hacıoğlu lezzet yolculuğuna 1965 yılında Hacıoğlu ailesinin geleneksel tatlar sunan bu küçük dükkânında başladı. Hacıoğlu ailesi büyüklerinin başlattığı bu girişim bir kuşak sonra bu küçük dükkânın 100% Türk sermayeli bir gıda devi olmasına yol açtı.

Kuruluşunun ilk yıllarında klasik lahmacun ve kebap restoranları şeklinde hizmet sunan Hacıoğlu. 1993 yılında “lahmacunda hızlı servis’e geçerek dünyada bir ilki gerçekleştirdi. Hacıoğlu, 1993 yılında yaptığı bu atılımla, fast food sistemini geleneksel Türk damak tadı ile bütünleştirdi. Yatırımlarını hızlandırdığı bu dönemde Hacıoğlu, franchising sistemi ile büyümeye yöneldi ve kısa sürede Hacıoğlu markası, Türkiye’nin birçok bölgesinde açılan mağazalarla bir lezzet zincirine dönüştü.

Çalışmaların titizlikle sürdüğü bu süreçte Hacıoğlu, mağaza mimarisi, teknik kapasite, makine ve takım parkını geliştirdiği gibi, ürün yelpazesini de zenginleştirdi.

Hacıoğlu lahmacun pide kebap restorandı Bu gün Çerkeş belediye başkanımız Hasan Sopacı ve Çerkeş kaymakamı Emir Osman Burgurlu tarafından dualar ile açıldı.

Çerkeş tarihi kemer otelin yanına Çerkeşli iş insanı Orhan Dengiz tarafın şubesi açılan Hacıoğlu  konuklarına  Lahmacun ayran ve meşrubattan oluşan ürün yelpazesinin yanında adana pirzola köfte şiş kebabı; peymacun (patentli ürün), piliç döner, et döner, soslu kanat, lezzet topu(patentli ürün), patates kızartması, salata gibi ürünlerin yanında burma kadayıf, fırın sütlaç, dondurmalı kadayıf, dondurma seçenekleri ve kahvaltı saatlerinde poğaça, börek ve su böreği bulunmaktadır.

 


  • Cumartesi 27.6 ° / 13.9 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 12.9 ° Güneşli