PROF. DR. NUMAN KURTULMUŞ VE EŞİ SEVGİ KURTULMUŞ, ATKARACALAR’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

Atkaracalar belediye başkanı Harun Oflaz İlçesinde coşku ile karşılanan Başbakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve eşi Hanımefendi Sevgi Kurtulmuş, ilçesini gezdirdi. Tarihi Hoşislamlar türbesi, Asker balıklar hakkınd

Siyaset 8.08.2024 21:47:00 0
PROF. DR. NUMAN KURTULMUŞ VE EŞİ SEVGİ KURTULMUŞ, ATKARACALAR’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

 

PROF. DR. NUMAN KURTULMUŞ VE EŞİ SEVGİ KURTULMUŞ, ATKARACALAR’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile birlikte Atkaracalar’a gelen eşi Hanımefendi Sevgi Kurtulmuş, Ankara milletvekili Zeynep Yıldız babası Uğur Yıldız Çerkeş belediye başkanı Hasan Sopacı ,Ak parti il başkanı Koray Erdoğan, Çerkeş ilçe başkanı Furkan Altuntaş Atkaracalar ilçe başkanı Yücel  Erten Saçak belediye başkanı gezi ve ziyaretlerde bulundular.

 


Atkaracalar belediye başkanı Harun Oflaz İlçesinde coşku ile karşılanan Başbakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve eşi Hanımefendi Sevgi Kurtulmuş, ilçesini gezdirdi. Tarihi Hoşislamlar türbesi, Asker balıklar hakkında bilgi verdi 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve eşi Sevgi Hanım güzel bir hafta sonu tatili yapan hakkında bilgi alan Hanımefendi Sevgi Kurtulmuş, buradaki tarihi yapıların gelecek nesillere aktarılması gerektiğine vurgu yaptı. 

Atkaracalar’da olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve Sevgi Kurtulmuş, Hanımefendi Atkaracalar belediye başkanı Harun Oflaz’a Nilgün Oflaz’a ve diğer protokol eşlerine teşekkürde bulundu. 


  • Pazartesi 22.6 ° / 14.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.2 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 24.2 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı