09.03.2026
İFTARA KALAN --:--:--
  • İMSAK 05:55
  • GÜNEŞ 07:19
  • ÖĞLE 13:20
  • İKİNDİ 16:34
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:29

KADER DEĞİL YALAN

D100 karayolu üstünde köylerin bile de giriş kavşağı varken koskoca beldenin kavşağı olmaz mı dedik.

Siyaset 14.09.2025 15:25:00 0
KADER DEĞİL YALAN

Çerkeş ve Saçak Kavşağındaki Sorunlar: Siyasilerin Sözleri ve Gerçekler 

Yeter artık defalarca yazdık defalarca sizlerle röportajlarımızda sizlere mikrofon tuttuğunuzda saçak kavşağı ne zaman yapılacak diye söyledik.

D100 karayolu üstünde köylerin bile de giriş kavşağı varken koskoca beldenin kavşağı olmaz mı dedik.

Bu yol Ankara havaalanına giden yol dedik, Bozkuş kavşağı kadarda mı değeri yok dedik dedik dedik dedik…

Her seferinde yapacağız seçimden sonra ilk işimiz dediniz tam 10 yıl geçti. Ve 10 yıldır sizler bizleri dinlemediniz dinlemiyorsunuz, dinliyor gibi yapıp, söz veriyorsunuz yapmıyorsunuz.

 Yeter artık yeter, yani yalanlarınızdan bıktık sizlerin tutarsız sözlerinden bıktık daha kaç Can feda edilecek bu kavşaklarda daha kaç milyon liralık maddi hasarlarla insanlar mağdur olacak.

Saçak Kavşağı’nda meydana gelen kazalar, bu bölgedeki trafik sorunlarının ne denli ciddi olduğunu bir kez daha gözler önüne sermektedir. Her geçen gün artan kazalar, can kayıplarına ve maddi hasarlara yol açmakta, bu durum ise yerel halkı tedirgin etmektedir. Kızılcahamam yolu da bir türlü yapılmamış, bu durum halkın yaşam kalitesini olumsuz yönde etkilemiştir. Her sene insanlar burada onlarca kaza yapıp can verdi.

AK Parti il başkanı Koray Erdoğan, MHP il başkanı AV. Fatih Kaya, AK Parti grup başkan vekili Muhammed Emin Akbaşoğlu ve MHP Çankırı milletvekili Pelin Yanık gibi isimler, seçim dönemlerinde verdikleri sözleri unutarak, sadece festivallere ve esnaf gezilerine İlçe toplantılarına katılmakla yetinmektedir. Çerkeş’in Kızılcahamam Çerkeş yolu ve saçak kavşağı sorunlarıyla ilgili somut adımlar atılmadığı sürece, can kayıpları ve maddi zararlar devam edecek. Halkın bu siyasilerin temsilcisi olan ilçe başkanlarına il başkanlarına olan güveni sarsılacaktır. Gerçi onlarında umurunda değil umunda olsa ben ilimde ilçem de halkın yüzüne bakamıyorum der sizleri sıkıştır ama NERDEEEEE…

Yerel yöneticilerin, halkın sorunlarına duyarsız kalması, toplumsal bir tepki doğuracaktır. Eğer bu siyasiler, halkın taleplerine kulak vermiyorlarsa, halk da onların sözlerine itibar etmeyecektir. Seçim zamanı geldiğinde, bu durumu hatırlamak ve bilinçli bir şekilde oy vermek, yine bu halkın elindedir.

 

Çerkeş ve Saçak halkı, yerel yöneticilerin ve siyasilerin tutumlarına karşı artık daha bilinçli ve kararlı bir duruş sergilemelidir. İl Genel meclis üyeleri ve Belediye Başkanlarının şahsi çabaları yetersiz  örnek mi istiyorsunuz   Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, yolun genişletilmesi ve duble yol haline getirilmesi gerektiğini vurgularken, vatandaşlar ise yıllardır verilen sözlerin tutulmadığını belirterek tepki gösteriyor. onların bu istekleri birilerini rahatsız ediyor ki parti içi çekişmelerde hiç bitmiyor maşallah.

Muhalefet ise sağır dilsiz tepkisiz zavallı konumunda Sadece sözlerle değil, eylemlerle de halkın yanında olmaları gerektiği unutulmamalıdır. Diyeceğim ama onlardanda tık yok.

Yerel sorunların çözümü için birlikte hareket etmek, bu sorunların üstesinden gelmek için en etkili yoldur.

Çerkeş vuslat haber Bölgenin sesi olarak, sorunların çözümü için mücadele eden duruşumuz devam edecek. Unutulmamalıdır ki, bir toplumun gelişimi, yöneticilerin sorumluluklarını yerine getirmesiyle mümkündür.



 

ÖNE ÇIKANLAR
ÇANKIRI'DA GERÇEK BIR MUHALEFET:
SAADET PARTISI İL BAŞKANI NEVZAT AÇIKGÖZ'DEN MHP İL BAŞKANINA  FATİH KAYA YAPTIĞI AÇIKLAMA İLE İLGİLİ SORU "Cezaların artırılmasına yönelik Çankırı MHP milletvekili Pelin Yılık hangi oyunu kullandığını merak etmiyor da değiliz"
ÖNE ÇIKANLAR
KAPTAN MUSTAFA CAN TARİHE İZ BIRAKAN TÜRK HEKİMLERİ KONGRESİNE KATILDI
KAPTAN Can "KKTC 5. Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar ile Carmed'i, nitelikli yetişmiş Türk hekimlerinin ülkemiz ve ulusumuz için önemini ve değerini konuştuk. "
ÖNE ÇIKANLAR
ÇERKEŞ’TE 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ PROGRAMINA YOĞUN KATILIM
Programa konuşmacı olarak İlahiyatçı-Yazar Hayati İnanç katıldı. Çerkeşli hanımların yoğun ilgi gösterdiği program yaklaşık 1500 kişinin katılımıyla gerçekleşti.
ÖNE ÇIKANLAR
Saadet Partisi’nden Çankırı’da “Adalet Sofrası” İftarı
Saadet Partisi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla Çankırı’da düzenlenen “Adalet Sofrası” iftar programında vatandaşlar aynı sofrada buluştu. Programa parti teşkilatı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
ÖNE ÇIKANLAR
Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan Çankırı’da İl Binası Açılışına Katıldı
gerçekleşen programda Saadet Partisi Çankırı İl Başkanlığı’nın yeni hizmet binası hizmete açılırken, birlik ve beraberlik mesajları verildi.
ÖNE ÇIKANLAR
ÇERKEŞ ESNAF KEFALET KREDİ KOOPERATİFİ VE ESNAF ODASI GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ YOĞUN BİR KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ
Hüseyin Erdoğan’ın Teşekkürü
ÖNE ÇIKANLAR
ÇANKIRI’LI DAMLA KÖSE ATICILIK TARİHİNDE İLK KEZ SOLO AVRUPA ŞAMPİYONLUĞUNUN SAHİBİ OLDU!
Bu branşta kendi kategorisinin ilk Altın madalyasına sahip olan milli sporcumuzu yaşattığı gurur için gönülden tebrik ederiz.
  • Pazartesi 8.9 ° / -2.1 ° Güneşli
  • Salı 8.9 ° / -2.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 11.2 ° / -0.7 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 24 15 3 6 20 51
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
8.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
9.KOCAELİSPOR 24 8 10 6 -4 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 24 5 8 11 -4 26
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 24 6 12 6 -6 24
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 24 5 12 7 -16 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 24 3 10 11 -25 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14
  • BIST 100

    15434,17%-1,71
  • DOLAR

    44,08% 0,04
  • EURO

    51,00% -0,39
  • GRAM ALTIN

    7187,67% -1,55
  • Ç. ALTIN

    11762,06% -1,54