Tarih: 09.10.2024 20:09

İŞTE GERÇEK ÇERKEŞ EVLATLARI

Facebook Twitter Linked-in

Hayır, olarak ne harcarsanız, kendiniz içindir. Zaten siz ancak Allah'ın rızasını kazanmak için harcarsınız. Hayır, olarak her ne harcarsanız hiç hakkınız yenmeden karşılığı size tastamam ödenir.” (Bakara Suresi 272)

Eğitimin önemi günden güne artmaktadır. Bununla birlikte bu önemi fark eden toplumlar, yüz yıldan fazla süredir çocuklar için eğitimi zorunlu tutmaktadır. Çocuklarımız sadece o ailenin çocukları değil, Aziz Türk Milleti’nin ferdi ve evladıdır. Dolayısıyla sağlıklı bireyler olarak onları hayata hazırlamalıyız. Unutmayalım ki, mutlu bireylerden, mutlu bir toplum, mutlu bir millet oluşturabiliriz. Çerkeş vuslat haber Çerkeş federasyonun bu çabalarını takip ederek Niyazı İncesu’yu aradı.

Çerkeş federasyon başkanı Niyazi İncesu Çerkeş vuslat habere ile yaptığı telefon görüşmesinde açıklamalarda bulundu. 

İncesu “ Bizlerde Çerkeş federasyonu olarak ilçemizdeki gençlere gücümüz nispetinde sahip çıkmaya çalışıyoruz.

Amacımız, üniversiteyi kazanan gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirerek; özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayabilmektir. Gençlerimize düşen en büyük görev ise, ülkemizi ilimizi ilçemizi daha da ileriye taşımaktır. Gençlerimizi nasıl yetiştirirsek yarınlarımız öyle şekillenecektir.

Eğitim sadece devletin imkânları ile yapılabilecek, sadece Milli Eğitim Bakanlığının görev ve sorumluluğuna bırakılabilecek bir alan değildir. Hayırseverlerimizin bu alana ilgi duyması ve yatırım yapması, fevkalade önemli aynı zamanda da toplumla kucaklaşma vesilesidir. O yüzden biz ziyaretlerimizde sadece bir maddi katkı sunan firmalar olarak bakmıyoruz,bizi asıl gururlandıran Çerkeş’in evladı kazanmış, bir yere gelmiş kazançlarını da Çerkeş insanı ile paylaşılmasıdır. O yüzden biz iş adamları ve zenginlerimizin böylesine toplumsal sorumluluk projelerinde, eğitim alanında da rol almalarını fevkalade önemsiyor ve bu tür ziyaretler yaparak, onların sevinçlerine ortak olmak istiyoruz. 

İşte böylesine kazanan, kazandığını da milletimizin ve ilçemizin gözbebeği gençlerin geleceğine aktaran kardeşlerimiz, ORDEL AŞ Serkan Çakıroğlu ve Mustafa Karapınar

, Özlem Döner Müslüm ve Metin ERCAN 

Saçak Kuyumculuk Oğuz Çokçetin

 ve Tarihi Aynalı Fırın Satılmış  ve Sedat Aktaş 

bir kez daha tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte, 2023-2024 Burs Programı döneminde bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen, federasyonumuzun sosyal yardımlaşma ve dayanışma faaliyetlerine daima omuz veren kıymetli esnaflarımızı ziyaret ederek Teşekkür Belgelerini takdim ettik. Hayırlı bereketli kazançlar diliyoruz. Dedi

Bizlerde gerçek Çerkeş SEVADALILARINI SİZE BİR KEZ DAHA hatırlatalım

ORDEL Ortadoğu Elektronik / Ostim: Serkan Çakıroğlu ve Mustafa Karapınar

Saçak Kuyumculuk / Törekent: Oğuz Çokçetin

Tarihi Aynalı Fırın / Ahimesut - Törekent Merkez - Etimesgut - Törekent Titanyum: Satılmış ve Sedat Aktaş

Özlem Döner / Çukurambar, Çayyolu, Çankaya Yıldız: Müslüm ve Metin ERCAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —