Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar Çerkeş'e Veda Etti

Yaklaşık üç yıldır Çerkeş'te görev yapan Çerkeş Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, tayin dolayısıyla Çerkeş'ten ayrılıyor.

Güncel 27.09.2024 01:01:00 0
Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar Çerkeş

 

Emniyet Müdürü Bayar, tayin dolayısıyla Çerkeş'ten ayrılacağını bildirerek Çerkeş halkından helallik istedi. Bayar, "Çankırı İl Emniyet Müdürlüğüne tayinimin çıkması nedeniyle bugün itibarıyla Çerkeş İlçe Emniyet Müdürlüğünden ilişiğimi kesmiş bulunmaktayım.

 

Yaklaşık 3 yıllık görev sürem boyunca, Çerkeş ilçemizde halkımızın güvenliğini sağlamak ve temin etmek için tüm mesai arkdaşlarımız ile birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterdik. Yüce Allah nasip ederse bundan sonra ki süreçte Çankırı'da Çankırılı vatandaşlarımıza hizmetlerimizi aynı derecede yerine getirmek için gayretlerimizi göstermeye devam edeceğiz.

 

Kaymakamımız Sayın Emir Osman Bulgurlu'nun liderliğinde başta Adliye teşkilatımız ve Belediyemiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları, STK, basın yayın kuruluşlarımız, muhtarlarımız, esnaflarımız ve en önemlisi çocuklarımız, gençlerimiz ve değerli Çerkeli vatandaşlarımızla ortak paydada bir araya gelmek üzere Çerkeş'imizin huzur ve güvenini temin etmek için bir arada olduk.

 

Bu zorlu, bir o kadarda meşakkatli görevimiz süresi boyunca desteğini hiçbir zaman üzerimizden esirgemeyen başta sayın Kaymakamımız olmak üzere tüm paydaşlarımıza, fedakar mesai arkadaşlarımıza ve değerli ailelerine ve kıymetli Çerkeşli vatandaşlarımıza canı gönülden şükranlarımı sunarım. Hakkınızı helal edin, varsa hakkım helal olsun.

 

Bu vesile ile vatanımız uğruna canlarını feda eden Aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman Gazilerimizi minnetle anarken tüm Çerkeş halkımızı tekrardan selamlıyor; sağlıklı, huzurlu ve mutlu yarınlar diliyorum." dedi.

 


  • Pazar 28.4 ° / 15.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 24 ° / 10.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı