ÇERKEŞ SEVDALILARI NEREDE?

Çerkeş'e eğitim, sosyal ve kültürel anlamda katkı sağlayan politikacı ve iş insanlarının isimleri caddelere verildi

Kültür-Sanat 21.08.2024 22:04:00 0
ÇERKEŞ SEVDALILARI   NEREDE?

ÇERKEŞ SEVDALILARI   NEREDE? 

Çerkeş'e eğitim, sosyal ve kültürel anlamda katkı sağlayan politikacı ve iş insanlarının isimleri caddelere verildi

Çerkeş'te bulunan 4 caddenin ismi ilçeye katkı sağlayanların isimleri ile değiştirildi. Çerkeş'i kalkındıran ve geliştiren o isimlere Çerkeş Belediye Meclisinden büyük jest geldi. Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı'nın gündem teklifini onaylan Belediye Meclisi 4 caddenin ismini değiştirdi.

İşte o cadde ve isimler

Çerkeş Organize Sanayi Bölgesinin kurulumunda emeği geçen ve açılışını yapan Sanayi ve Teknolji eski Bakanı Mustafa Varank'ın ismi OSB'de ki caddeye verildi. Çerkeş'in kentleşmesinde ve kalkınmasında emeği geçen Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum'un ismi Çerkeş'te yeni Belediye Hizmet Binasının önünde bulunan caddeye verildi. Çerkeş'i eğitim ve sosyal alanda kalkınmasında emeği geçen iş insanı Namık Tanık'ın oğlu merhum Hasan Tanık'ın ismi Çerkeş Meslek Yüksek Okulunun önünde bulunan Caddeye verildi. Çerkeş'in eğitim ve kültürel kalınmasında emeği geçen İş İnsanı ve Çankırı Konfederasyon Başkanı Kaptan Mustafa Can'ın ismi de Meslek Yüksek Okulunun yan tarafında bulunan caddeye verildi.

Hemen aklımıza şu soru geliyor

inşaatı hızla devam eden Çerkeş Meslek Yüksekokulunu gözü önünde görmeyen; parasını Çerkeş'ten kazanıp Çerkeş'e faydası olmayan esnaflar, sadece seçim zamanı türeyen Çerkeş Sevdalısı(?) siyasetçiler, Çerkeş adı altında kurulan dernekler gerçekten gayeniz Çerkeş ise sizlerin de üniversiteye bağış dekontlarını bekliyoruz. Ya şimdi bir tuğa koyma zamanı yada tarihe gömülme zamanı!


  • Pazartesi 22.6 ° / 14.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.2 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 24.2 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı