ÇERKEŞ BELEDİYE BAŞKANI HASAN SOPACI ÇERKEŞ HALKINA SESLENDİ

Çerkeş belediye başkanı Hasan Sopacı “Hayırsever zenginler isterlerse, sadece kendisi veya hayırsever iki zengin bir araya gelip ortak olarak okul yaptırabilir ve masraflarını vergiden düşebilirler.

Eğitim 3.06.2024 23:36:00 0
ÇERKEŞ BELEDİYE BAŞKANI HASAN SOPACI ÇERKEŞ HALKINA SESLENDİ

Çerkeş meslek yüksekokulu belediye binamızın yetersiz kalması sebebi ile yeni okulla ihtiyaç duyulmaktadır. Çerkeş üniversite yapma ve yaşatma derneği öncülüğünde tarafından başlatılan Çerkeş belediyesi öncülüğünde Çerkeşli hayırseverler tarafından yapılacak okul inşaatında Çerkeş belediye başkanı Hasan Sopacı Çerkeş kaymakamı Emir Osman Burgurlu ve belediye meclis üyeleri Av. İsmet Karşıyaka ve Hayati Kaya tarafından incelemelerde bulundular.

Çerkeş belediye başkanı Hasan Sopacı “Hayırsever zenginler isterlerse, sadece kendisi veya hayırsever iki zengin bir araya gelip ortak olarak okul yaptırabilir ve masraflarını vergiden düşebilirler. Okul inşaatının %51’ni yaptıran her hayırsevere de bildiğim kadarı ile isim hakkı veriliyor. Ayrıca bu işin sevabından faydalanmak isteyen Çerkeş sevdalılarının yardımları ile Kısa süre içinde tamamlanarak eğitim öğretim faaliyetlerine başlanması planlanan Çerkeş meslek yüksekokulu yapımı için hayırsevere çağrıda bulunuyorum” dedi.


  • Cumartesi 24.9 ° / 16.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 29 ° / 16 ° Güneşli
  • Pazartesi 30.7 ° / 16.7 ° Güneşli