ÇANKIRI'DA SENA & HAMDİ ÇİVİTCİOĞLU GÖRKEMLİ DÜĞÜN TÖRENİ EVLENDİ

Düğün töreninde, evlilik cüzdanını T.C. Son Başbakanı Binali Yıldırım takdim etti. Yıldırım, yaptığı esprilerle düğüne renk katarken, davetlilerden büyük alkış aldı.

26.10.2025 12:48:00 0
ÇANKIRI

 

 

Çankırı'da, 27. Dönem AK Parti Milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun oğlu Hamdi ile Çankırı sanayi esnaflarından Arif Tosyalıoğlu'nun kızı Sena'nın düğün merasimi, 2800 davetlinin katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Özel bir düğün salonunda düzenlenen bu anlamlı etkinlik, hem aileler hem de misafirler için unutulmaz anlara sahne oldu.

Düğün töreninde, evlilik cüzdanını T.C. Son Başbakanı Binali Yıldırım takdim etti. Yıldırım, yaptığı esprilerle düğüne renk katarken, davetlilerden büyük alkış aldı. 

 

Düğüne katılan diğer önemli isimler arasında AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Vedat Demiröz, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan da yer aldı.

Valimiz Fırat Taolar, düğün töreninde genç çiftin nikâh şahitliğini yaparak, onlara mutluluk dileklerinde bulundu. 

Bu görkemli düğün, Çankırı'nın sosyal yaşamına önemli bir katkı sağladı. Genç çift Hamdi ve Sena, bu özel günde sevdikleriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşarken, katılan misafirler de bu güzel anlara tanıklık etmenin keyfini çıkardılar. Düğün, birlik ve beraberliğin simgesi olarak hafızalarda yer etti.

Çerkeş vuslat haber olarak tanıklık ettiğimiz Hamdi ve Sena çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz!

  • Çarşamba 15 ° / 7.2 ° Güneşli
  • Perşembe 14.5 ° / 5.4 ° Güneşli
  • Cuma 17.5 ° / 7.6 ° Güneşli