Tarih: 10.10.2024 17:06

ÇANKIRI'DA KAPTAN MUSTAFA CAN SEVGİSİ CADDELERE TAŞINDI

Facebook Twitter Linked-in

Çerkeş belediyesinden sonra Orta Belediyede Meclis, Ekim ayı olağan toplantısında önemli bir karar aldı. Çankırı Konfederasyonu başkanı Kaptan Mustafa CAN ismi Orta ilçemizde de bir caddeye verildi. Çankırı konfederasyonu kurduktan sonra il ve ilçelerde yaptığı çalışmalar ile ilin sosyal ve kültürel çalışmalarında hep en önde olan, Başkan kaptan Mustafa Can geçtiğiniz günlerde Karadeniz birliğine dâhil olan Çankırı konferesyonu adından sıkça söz ettirdi.

Çankırı’da yıllardır beklenen birlik ve beraberliği siyasi partiler üstü gerçekleştiren kaptan Mustafa Can hedefleri Çankırı’nın Türkiye ve dünyaya tanıtıp il ve ilçelerin kalkınmasını hak ettiği değeri almasını sağlamak için yoğun çaba içinde olmasından dolayı ilçelerde KAPTAN MUSTAFA CAN fırtınası esiyor.

Konu ile ilgi Çerkeş vuslat habere açıklama yapan Çankırı konfederasyon başkanı Kaptan Mustafa Can “Memleketin Çankırı’nın Çerkeş ilçesinden sonra Orta ilçesinde de bir caddeye adımın verilmesinden onur duydum. 

Başta Orta Belediye Başkanı, sevgili kardeşim Ömer Bezci olmak üzere beni buna layık gören tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.”dedi.

 

#Çankırı #Orta#KaptanMustafaCan

@ortabelediyesi @omerbezci18

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —