ÇANKIRI'DA BAŞARININ ADI YÜKSEL ÇELİK

KORGUN'DA KURŞUNLUDA YAPILAN TESİSLER İLE ÇANKIRI'NIN İLÇELERİN VE KÖYLERİN YOLLARI YAPILACAK

Ekonomi 17.04.2025 21:10:00 0
ÇANKIRI


Çankırı'da Başarının Adı: İl Genel Sekreteri Yüksel Çelik

Çankırı, Türkiye'nin iç kesimlerinde yer alan tarihi ve kültürel zenginlikleri ile bilinen bir ilimizdir. Bu ilin gelişiminde önemli rol oynayan isimlerden biri de İl Genel Sekreteri Yüksel Çelik'tir. Yüksel Çelik, liderliği ve vizyoner bakış açısıyla Çankırı'nın kalkınmasına büyük katkılarda bulunmuştur. Bu makalede, Yüksel Çelik'in başarıları, yönetim anlayışı ve Çankırı'ya olan katkıları ele alınacaktır.

Yüksel Çelik, göreve geldiği günden bu yana, halkın ihtiyaçlarını öncelikli olarak belirleyerek, bu ihtiyaçlara yönelik projeler geliştirmiştir. Yönetim anlayışının temelinde şeffaflık, hesap verebilirlik ve katılımcılık bulunmaktadır. Yerel yönetimle halk arasında güçlü bir iletişim ağı kurarak, vatandaşların görüş ve önerilerini dikkate almıştır. Bu yaklaşım, halkın yönetime olan güvenini artırmış ve katılımı teşvik etmiştir.

Yüksel Çelik'in vizyonu, Çankırı'nın ilçe ve köylerinde sürdürülebilir bir şekilde kalkınmasını sağlamaktır. 

Yüksel Çelik, Çankırı'nın İl Genel Sekreteri olarak, bölgenin kalkınmasına yönelik önemli adımlar atmış ve halkın güvenini kazanmıştır. Yönetim anlayışı, projeleri ve vizyonu ile Çankırı'nın geleceğine ışık tutmaktadır. Yüksel Çelik'in liderliği, Çankırı'nın gelişiminde önemli bir rol oynamaya devam edecektir.

Son olarak işte kalıcı çözüm bulacak olan yol sorunu projeleri



Korgun ilçesinde yapımı devam eden Asfalt Plentinin kısa süre sonra hizmete başlayacağını söyledi.


İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Ulusoy, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, İl Gençlik Kolları Başkanı Sadık Çendek, Merkez ilçe Başkanı Bahri Kılıç ve ilçe başkanları,ilçe ve belde belediye başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve İl Genel Meclisi üyeleri ile birlikte Çankırı İl Özel İdaresi’nin inşa ettiği 240 ton/saat kapasiteli Asfalt Plenti tesisini ziyaret etti. Başkan Erdoğan ve beraberindekiler Çankırı’nın altyapı projelerine katkıda bulunacak modern tesisin işleyişini yerinde inceleyerek bilgi aldılar.

40 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulan Çankırı Asfalt Plenti, saatte 240 ton üretim kapasitesiyle ilin yol projelerine önemli bir destek sağlayacak. Tesiste kullanılan ekipmanlar, hem teknik özellikleri hem de çevreye duyarlılığı ile dikkat çekiyor. Tesis, doğal gaz ile çalışan kurutucu dreyler, yüksek hassasiyetli tartım üniteleri, enerji tasarrufu sağlayan filtre sistemleri ve geniş dil seçeneklerine sahip otomasyon sistemi gibi birçok yenilikçi teknolojiyle donatıldı. Ayrıca, üretim süreçlerinde verimliliği artırmak için vibromotor destekli sistemler, modern elek tasarımı ve izolasyon teknolojileri kullanılıyor.


Tesis, 500 ton kapasiteli bitüm tankları ve 5.500 ton kapasiteli bitüm havuzuyla kesintisiz üretim hedefliyor. Ayrıca, Ilgaz ilçesindeki Hacı Hasan Köyü sınırlarında açılan taş ocağıyla yolların yapımında kullanılacak agrega malzemesi temin ediliyor. Önümüzdeki üç yıl içinde toplamda 1,5 milyon ton agrega üretilmesi planlanıyor. Bu sayede maliyetler düşürülerek daha konforlu yolların inşası hedefleniyor. Çankırı Asfalt Plenti, hem kapasitesi hem de modern teknolojileriyle bölgenin altyapı ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir rol oynayacak. İl Özel İdaresi’nin bu yatırımı, Çankırı’nın daha modern ve güçlü bir altyapıya kavuşması yolunda atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Tesis, hem sıcak asfalt üretiminde hem de yol platformları için temel malzeme üretiminde kullanılacak. Saatte 300 ila 600 ton arasında üretim kapasitesine sahip mekanik plent ile hem kalite hem de sürdürülebilirlik ön planda tutuluyor.
23 bin metrekarelik arazimiz üzerinde kuracağımız, 1500 metrekare kapalı üretim alanı ve 10.000 metrekare açık stok alanına sahip Kilitli Parke ve Bordür Taşı Üretim Tesisimiz, 2025 yılı içerisinde tamamlanarak üretime başlayacaktır.



Günlük 1500 metrekare üretim kapasitesine sahip tesisimiz, modern teknolojilerle donatılmış olup her palette 8-10 metrekare taş üretim kapasitesine sahiptir.

Kilitli parke üretiminin kuru harç ihtiyacını karşılayacak ve ıslak beton üretiminde kullanılacak 60+30 m³ kapasiteli beton santrali de yer alacaktır.

Yıllık 350.000 m2 metrekare üretim kapasitesiyle, köy yollarımızda çamur, toz ve kötü zemin koşullarına son vererek, modern, uzun ömürlü ve estetik yollar inşa etmeyi amaçlıyoruz. Bu önemli yatırım, hem köylerimizin yaşam kalitesini artıracak hem de ilimiz altyapısına büyük katkı sağlayacaktır.

Çankırı Valimiz Fırat Taşolar’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Yüksel Çelik ve İl Genel Meclis Başkanımız Ahmet Ulusoy’a ve Sahada gece gündüz çalışan İl Özel İdaresi personelimize, İl Genel Meclis üyelerimize ve ilçe başkanlarımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Ürütmeye, hizmet etmeye devam edeceğiz.. Takipte kalın” dedi.

 



 

20.1° / 9.5°