ÇANKIRI KONFEDERASYON BAŞKANI KAPTAN, MUSTAFA CAN'NIN İSMİ ÇERKEŞ'TE CADDEYE VERİLDİ

"İnsanın yaşarken, adının memleketinde bir caddeye verilmesini görmesi çok gurur verici. Bu onuru bana yaşatan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı ve belediye meclis üyelerine çok teşekkür ederim," dedi.

Güncel 15.08.2024 23:42:00 0
ÇANKIRI  KONFEDERASYON  BAŞKANI KAPTAN, MUSTAFA CAN

Çankırı’nın Çerkeş İlçesi’nde Belediye Başkanı Hasan Sopacı’nın girişimleriyle Çankırılı is insanı Çankırı konfederasyonu başkanı Kaptan Mustafa Can’a ismi caddeye verildi.
Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı’nın talebi ile Çerkeş Belediyesi Meclis Toplantısı’nda görüşülen değişiklik meclis üyelerinin tümünün oyları ile kabul gördü. 

 

ÇANKIRI KONFEDERASYON ilimiz ve ilçelerimiz için çok önemli bir değerdir. Derneklerimizdeki insanlara büyük katkıları olan Çankırı’da siyasi olarak birleştirici,  Çankırı’nın tanıtımında ve en önemlisi gurbette yaşayan Çankırılı isimlerin siyasi ve iş hayatında destekleri öğrencilere verdiği burslar derneklere ve vakıflara katkıları ile ön plana çıkan bu değerli insanın İsminin caddeye verilerek yaşatılması bizleri için de mutluluk vericidir. 

 

Bu onurlandırma, Kaptan Can için büyük bir gurur kaynağı oldu.

Kaptan sosyal medyadan yaptığı açıklamada   "İnsanın yaşarken, adının memleketinde bir caddeye verilmesini görmesi çok gurur verici. Bu onuru bana yaşatan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı ve belediye meclis üyelerine çok teşekkür ederim," dedi. Kaptan Can, memleketine olan sevgisini ve bağlılığını dile getirirken, bu tür onurlandırmaların insan hayatında büyük bir yer tuttuğunu vurguladı.


  • Pazartesi 22.6 ° / 14.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.2 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 24.2 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı