ATKARACALAR YAĞMUR VE AFAET DUASINA ÇANKIRI PROTOKOLU KATILDI

Atkaracalar’da ilçesinde afetlerden korunmak ve kazasız, bol kazançlı, bereketli bir tarım sezonu için afat kurbanı kesildi, yağmur duası edildi.

Güncel 18.05.2024 22:12:00 0
ATKARACALAR YAĞMUR VE AFAET DUASINA ÇANKIRI PROTOKOLU KATILDI

Atkaracalar’da ilçesinde afetlerden korunmak ve kazasız, bol kazançlı, bereketli bir tarım sezonu için afat kurbanı kesildi, yağmur duası edildi. Atkaracalar belediye başkanı Harun Oflaz yağmur dusına katılan misafirlere bir teşekkür mesajı yayınladı.

Oflaz mesajında “ Bu yılki afat kurbanımızı ve Yağmur duamızı Hoşislamlar’da; Valimiz M.Fırat Taşolar, Kaymakamımız Volkan Kaplan, ilçe müftümüz, Umut Balcı ve cami hocalarımız, Ak parti İl Bşk. Koray Erdoğan ve yönetimi, önceki dönem millet vekilimiz, Salim Çivitcioğlu, Önceki dönem Ak parti il genel Bşk. Mustafa Çıbık ve Ruhi Şeker, Çankırı Konfederasyon Bşk. Kaptan Mustafa Can ve yönetimi, Ankara Çankırı federasyon Bşk. Adem Can ve yönetimi, İstanbul federasyon Bşk. Önder Tozan ve yönetimi, Çerkeş bel. Bşk, Hasan Sopacı, Ilgaz bel.Bşk, Mehmet Öztürk, Kalfat bel.Bşk,Salim Doğan, Dodurga bel Bşk. ,H.Hüseyin Kaşıkçı, Ak pati İlçe Bşk. ,Yücel Erten, MHP ilçe Bşk. ,A.Rıza Küçük kutlu, il genel meclis üyelerimiz ,Hüseyin Aktaş ve Şaban Karatekin, Kurşunlu il genel meclis üyemiz ,Recep Tatlıpınar, Atkaracalar Dernekler birliği Bşk. Ömer Karapınar ve yönetimi muhtarlarımız, denek Başkanlarımız, Belediye meclis üyelerimiz, Atkaracalar ve köylerimizden halkımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirdik.
Rabbim kesilen Kurbanı ve yapılan duaları ve ibadetleri kabul etsin.
Bu organizasyonda büyük emekleri olan meclis üyelerimiz ,Ali Osman Semerci ve Hüseyin Eski, ilçe muhtarlarımız, Belediye personelimiz, yemeğinizi yapan Yunus Özçelik, Sadullah Ulusoy, Atkaracalar gençliğimiz başta olmak üzere başından sonuna maddi ve manevi emeği katkısı olan herkese şahsım ve ilçem adına sonsuz teşekkür ederim.
iyi ki varsınız.” Dedi


  • Çarşamba 30.3 ° / 16.4 ° Güneşli
  • Perşembe 29.7 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 28.6 ° / 12.7 ° Güneşli