14.03.2026
İFTARA KALAN --:--:--
  • İMSAK 05:47
  • GÜNEŞ 07:11
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:35

8 YIL ARADAN SONRA İSTANBUL’DA ÇANKIRI RÜZGARI ESTİ….

8 Yıl Aradan Sonra İstanbul’da ÇANKIRI Rüzgarı Esti…. İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) koordinesinde, Çankırı Valiliği Çankırı Belediyesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi ve İlçe Belediyelerimizin katılımı ile

25.10.2022 22:07:00 0
8 YIL ARADAN SONRA İSTANBUL’DA ÇANKIRI RÜZGARI ESTİ….

8 Yıl Aradan Sonra İstanbul’da ÇANKIRI Rüzgarı Esti….

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) koordinesinde, Çankırı Valiliği Çankırı Belediyesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi ve İlçe Belediyelerimizin katılımı ile hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi ve ilimizin tarihi, turistik, kültürel ve ekonomik değerlerinin İstanbul’da tanıtılması amacıyla 20-23 Ekim 2022 tarihlerinde Çankırı Tanıtım Günleri gerçekleştirildi.

2014 yılında Feshane’de düzenlenen Çankırı Tanıtım Günlerinden 8 yıl sonra Maltepe Orhangazi Şehir parkı etkinlik alanında 4 gün boyunca tam anlamıyla Çankırı rüzgarı esti.20 Ekim Perşembe günü kapıların ziyaretçilere açılmasıyla birlikte yoğun bir ziyaretçi ve etkinlik trafiği yaşandı.17:00’de gerçekleştirilen resmi açılış programına Çankırı ve İstanbul’dan katılan misafirler ve hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Açılış sonrasında protokol stantları tek tek gezerek Çankırı’nın tüm güzelliklerini bir arada görme fırsatı buldu. 20:00’da hemşehrilerimiz Şaban Gürsoy ve Seda Kara ile başlayan konser programı Haluk Levent’in sahne almasıyla serin havaya rağmen 23:00’e kadar çok yoğun bir katılım ve coşkuyla devam etti.

21 Ekim Cuma günü kapıların açılmasıyla ziyaretçiler ve hemşehrilerimizin ilgisi devam etti. Öğleden sonra İçişleri Bakan Yardımcısı hemşehrimiz İsmail Çataklı’nın ziyareti ve Oğuz Boyları Atlı gösterisi ile yoğunluk zirveye ulaştı. Akşam Tora Çolak, hemşehrilerimiz Sami Yalçın ve Turgay Başyayla konserleri ile yoğunluk devam etti.

22 Ekim Cumartesi günü erken saatlerden itibaren yoğunluk başladı. Ziyaretçiler kültür çadırında ilimizin ve ilçelerimizin tarihi, kültürü, turistik yerleri ve gastronomisi ile ilgili bilgi alırken çeşit çeşit ikramlardan tatma imkanı buldular. İlçelerimize özgü doğal ürünlerin satıldığı Yöresel ürünler çadırı da ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü. Akşama kadar hiç bitmeyen yoğunluk 18:18’de Çankırı Oğuz Boyları Yaren Meclisi’nin Yaren programı ile devam etti. Hemşehrilerimiz Zehra Ganioğlu, Burak Adalı ve Mustafa Ceceli konseri etkinlik alanındaki en kalabalık tanıtım günleri konseri olarak kayıtlara geçti.

23 Ekim Pazar günü yine erken saatlerden itibaren yoğunluk başladı. Hemşehrilerimiz  birbirleriyle hasret giderirken diğer ziyaretçiler de Çankırı’yı tanıma fırsatı buldular. İlçelerimizin lezzetlerini tadan ziyaretçiler tuz terapi merkezinde stres attılar. Akşam hemşehrilerimiz Serkan Kılıç ve Çağatay Akman ile başlayan konserler Irmak Arıcı ile devam etti ve Mustafa Sandal ile muhteşem bir final yaptı.

Etkinliklere hemşehrilerimiz Afrikalı Ali, Evrim Keklik ve Barbaros Özdemir  sunumlarıyla renk kattılar.

Çandef Genel Başkanı Zeynettin Aydın; Çankırı Tanıtım Günleri etkinliklerine her türlü desteği sağlayan ve katılımlarıyla etkinlikleri onurlandıran  Çankırı Valimiz Abdullah Ayaz, Milletvekillerimiz Muhammed Emin Akbaşoğlu ve Salim Çivitcioğlu, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, Atkaracalar Belediye Başkanı Harun Oflaz, Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Eldivan Belediye Başkanı Mustafa Lafçı, Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, Kızılırmak Belediye Başkanı Bayar Soysal, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan, Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan,

Orta Belediye Başkanı Bayram Yavuz Onay, Yapraklı Belediye Başkanı  Ömer Güngör, Çardaklı Belediye Başkanı Osman Yılmaz, Dodurga Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kaşıkçı, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, İl Kültür ve Turizm Müdürü Muharrem Ovacıklı, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, AK Parti Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik, MHP Çankırı İl Başkanı Ahmet Kurt,

dernek, vakıf, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarımızın başkan ve yöneticilerine ve ismini sayamadığım tüm misafirlerimize teşekkür ediyor saygı ve hürmetlerimi arz ediyorum. Çankırı olarak birlik ve beraberlik içerisinde neler yapabileceğimizi gösterdik, İnşaallah sağlıklı ve huzurlu günlerde daha güzel etkinliklerde buluşacağız. Çankırı herşeyin en iyisine layıktır.

ÖNE ÇIKANLAR
AFŞAR’LI GENÇLERDEN BİRLİK VE BERABERLİK RUHU İLE İSTANBUL’DA İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ
Afşar gençlerinin düzenlediği bu iftar programı, Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu en güzel şekilde yansıtan bir etkinlik oldu. Geçmişten gelen bu geleneğin yaşatılması, gelecekte de benzer etkinliklerin düzenlenmesine ilham
ÖNE ÇIKANLAR
ÇERKEŞ KEMER KÖPRÜ HALK KÜTÜPHANESİ AÇILDI
ÇERKEŞ'IN ÖĞRENCI VE HALKIN KÜLTÜREL HAYATINA YENI BIR SOLUK OLACAK KEMER KÖPRÜ HALK KÜTÜPHANESİ AÇILDI
ÖNE ÇIKANLAR
ÇANKIRI EĞİTİM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA VAKFINDA AV. AVUKAT SELÇUK BAYDAR GÜVEN TAZELEDİ
Genel kurulda oybirliğiyle yeniden başkan seçilen Avukat Selçuk Baydar seçildi.
ÖNE ÇIKANLAR
ÇANKIRI'DA GERÇEK BIR MUHALEFET:
SAADET PARTISI İL BAŞKANI NEVZAT AÇIKGÖZ'DEN MHP İL BAŞKANINA  FATİH KAYA YAPTIĞI AÇIKLAMA İLE İLGİLİ SORU "Cezaların artırılmasına yönelik Çankırı MHP milletvekili Pelin Yılık hangi oyunu kullandığını merak etmiyor da değiliz"
ÖNE ÇIKANLAR
KAPTAN MUSTAFA CAN TARİHE İZ BIRAKAN TÜRK HEKİMLERİ KONGRESİNE KATILDI
KAPTAN Can "KKTC 5. Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar ile Carmed'i, nitelikli yetişmiş Türk hekimlerinin ülkemiz ve ulusumuz için önemini ve değerini konuştuk. "
ÖNE ÇIKANLAR
ÇERKEŞ’TE 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ PROGRAMINA YOĞUN KATILIM
Programa konuşmacı olarak İlahiyatçı-Yazar Hayati İnanç katıldı. Çerkeşli hanımların yoğun ilgi gösterdiği program yaklaşık 1500 kişinin katılımıyla gerçekleşti.
ÖNE ÇIKANLAR
Saadet Partisi’nden Çankırı’da “Adalet Sofrası” İftarı
Saadet Partisi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla Çankırı’da düzenlenen “Adalet Sofrası” iftar programında vatandaşlar aynı sofrada buluştu. Programa parti teşkilatı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
  • Cumartesi 11.5 ° / 0.9 ° Güneşli
  • Pazar 10.4 ° / 3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 13.9 ° / 2.5 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14
  • BIST 100

    16088,00%-1,23
  • DOLAR

    44,16% 0,22
  • EURO

    50,49% -0,78
  • GRAM ALTIN

    7134,90% -0,98
  • Ç. ALTIN

    11685,77% -0,65