19 MAYIS ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ YILSONU ETKİNLİĞİNE GÖRSEL ŞÖLEN

11 Haziran 2024 tarihinde 19 Mayıs Çok Programlı Anadolu Lisesi çok amaçlı salonundaki “Çocuk Gelişimi”, “Görsel Sanatlar”, “Coğrafya”, “Biyoloji” ve “Özel Eğitim” alanlarının görsel ve materyallerinden oluşan serginin açılışı,

Eğitim 12.06.2024 19:06:00 0
19 MAYIS ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ YILSONU ETKİNLİĞİNE GÖRSEL ŞÖLEN


 11 Haziran 2024 tarihinde 19 Mayıs Çok Programlı Anadolu Lisesi çok amaçlı salonundaki “Çocuk Gelişimi”, “Görsel Sanatlar”, “Coğrafya”, “Biyoloji” ve “Özel Eğitim” alanlarının görsel ve materyallerinden oluşan serginin açılışı, Çerkeş Kaymakamı Sayın Emin Osman BULGURLU, Çerkeş Belediye Başkanı Sayın Hasan SOPACI ve daire amirlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.


“Çocuk Gelişimi” alanında atık malzemelerle her ay farklı bir köşe oluşturulmuş, hem kendi kültürümüz hem de farklı kültürlerden parçalar, oyunlar, oyuncaklar sergilenmiştir. “Görsel Sanatlar” alanında farklı sanat akımlarının yansıması olan resimler, dünyaca ünlü eserlerin röprodüksiyonlar; geniş bir ürün skalası ile birlikte izlenime sunulmuştur. “Özel Eğitim” sınıfının yıl boyu yaptığı etkinliklerin sunumu gerçekleştirilmiştir. “Coğrafya” ve “Biyoloji” dersine ait öğretim materyalleri, proje ödevleri ve üç boyutlu ürünler sergilenmiştir. Emeği geçen bütün öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.


  • Cuma 11.3 ° / 1.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 1.1 ° Güneşli
  • Pazar 12.2 ° / 1.5 ° Güneşli