ÜNLÜLERİN SPOR HOCASI OKAN İŞALAN ÇERKEŞ'TE MAXFİT SPOR SALONUNU AÇTI

Nişantaşı’nda bulunan  Pilates&Fitness Studio’da ünlü isimlere hizmet vermiş olan Okan İşalan Çerkeş’te sağlıklı yaşam için maxfit spor Kompleksi bünyesinde Maxfit Fitness Salonu hizmete açıldı.

Spor 2.07.2023 21:46:00 0
ÜNLÜLERİN SPOR HOCASI OKAN İŞALAN  ÇERKEŞ

Nişantaşı’nda bulunan  Pilates&Fitness Studio’da ünlü isimlere hizmet vermiş olan  Okan İşalan Çerkeş’te sağlıklı yaşam için maxfit spor Kompleksi bünyesinde Maxfit Fitness Salonu hizmete açıldı.

2011 yılında katıldığı Best Model Yarışması’nda ‘En İyi Yürüyen Manken ’seçilen ve birçok şampiyonlukları bulunan ünlü spor hocası Okan İşalan, Çerkeşli iş insanı Furkan Altuntaş ile İlçemiz hükümet caddesi şok marketin yanında hizmet Maxfit Kompleksi bünyesinde sağlıklı yaşam için fitness salonu ile hizmet veriyor.

    
 


 

“Sağlıklı yaşamak için mutlaka spor yapmak gerektiğini ifade ederek, hem o şişmanlık hastalığından kurtulmak için hem de sağlıklı bir yaşam için, ilçede ilk defa tam profesyonel uzman tarafından halka açık bir fitness salonunun hizmete girdi.

İşyerimiz sabah 09.00'dan gece 23.00 kadar hizmet verecek. 

Maxfit’in ünlü spor hocası Okan İşalan, çerkeş vuslat haberin sorularını yanıtladı.

 ‘Bize kilo vermek için müracaat edenlerle önce 12 derslik sözleşme yapıyoruz. Bu arkadaşın şartlarımıza uyup uymadığına yani salona düzenli gelip gelmediğine bakıyoruz. Eğer şartlara uyarsa  spora  devam, uymuyorsa da tamam diyoruz. Bizde aynı zamanda spor hocaları da yetiştiriliyor. Eğitimin sonunda Hocalık belgesi alabiliyorlar. Üyelerin kullandığı spor malzemeleri her gün aralıksız dezenfekte ediliyor. 


  • Perşembe 23.3 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 22 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 20.6 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı