REKTÖR HARUN'UN AKLINA DR PELIN YILIK 6 AY SONRA GELDİ

Çankırı’da değişen AK Parti teşkilatlarının yaptığınız icraatlar ve AK Parti teşkilatına karşı takındığınız tutum sonrası size olan desteklerinin zayıflaması sonrası ittifakın diğer ortağı MHP’ye dümen kırmak mı?

Çankırı 4.12.2023 13:52:00 0
REKTÖR  HARUN

Rektör Çiftçi’den 6 ay sonra gelen düşündürücü nezaket ziyareti

Son dönemde yaptığı icraatlar ile Çankırı kamuoyunda tartışılan ve Çankırı yerel basını tarafından sert eleştirilere maruz kalan Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi’nin MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Dr. Pelin Yılık’a seçildikten 6 ay sonra TBMM’de yaptığı ziyaret kafalarda soru işareti bıraktı.

Rektör Çiftçi 28 Kasım Salı günü gerçekleştirdiği ziyaret sonrası fotoğrafı ÇAKÜ sosyal medya hesaplarından paylaşarak altına da, “ Rektörümüz Prof. Dr. Harun Çiftçi, Çankırı Milletvekili Pelin Yılık’ı ziyaret ederek, Üniversitemizin bölgesel kalkınma, toplumsal katkı ve sosyal gelişim projeleriyle ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Ziyarette ayrıca, Üniversitemizin sağlık alanındaki yatırımları ile ilgili mevcut durumu ve gelecekteki yatırımlarıyla ilgili fikir ve düşünceler paylaşıldı.” yazıldı.

Şimdi ey gazeteci” Ne var bunda. Bir şehrin bürokratı şehrin milletvekilini ziyaret etmiş üstüne de ne kadar önemli şeyler konuşulmuş diyebilirsiniz. 

Elbette ki bundan doğru doğal bir şey yok. Hatta buna bir Çankırılı sevdalısı olarak en çok ben sevinirim. Çankırı için bir şey yapılacaksa tabi ki.

Ama Rektör Çiftçi’ye bazı sorularımız olacak;

Sayın Çiftçi, Çankırı’nın 1936 yılından seçilen Hatice Özgener den sonra ilk kadın milletvekili olan Sayın Dr. Pelin Yılık hanımefendiye nezaket ziyaretini yapmak neden seçildikten 6 ay sonra aklınıza geldi.

Sayın Pelin Yılık hanımefendiye yaptığınız ziyaretin son zamanlarda Cumhurbaşkanımıza 1,5 metre mesafede oturduğunuz için telefonlarını açmadığınız ve özel kalemi aramadan sizinle görüşemem dediğiniz ve kapınızda randevu saati gelmesine rağmen 45 dakika beklettiğiniz Çankırı basınının siz konuşurken gerçekleştirdiği protesto ve hakkınızda yapılan belgeli haberler bir ilgisi var mı? 

6 ay boyunca hiç ziyaret edip bilgilendirme yapma gereği duymadığınız milletvekili Dr. Pelin Yılık hanımefendiye yaptığınız ziyaretin bir sebebi de Çankırı’da değişen AK Parti teşkilatlarının yaptığınız icraatlar ve AK Parti teşkilatına karşı takındığınız tutum sonrası size olan desteklerinin zayıflaması sonrası ittifakın diğer ortağı MHP’ye dümen kırmak mı?


  • Cumartesi 24.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 13.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.6 ° / 13.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu