Muhtar Adayı Kayıkcı; Sorunları Biliyorum, Engelleri Beraber Aşalım

Anasayfa > Genel > Muhtar Adayı Kayıkcı; Sorunları Biliyorum, Engelleri Beraber Aşalım Muhtar Adayı Kayıkcı; Sorunları Biliyorum, Engelleri Beraber Aşalım Genel 16 Eylül 2023Leave A CommentOn Muhtar Adayı Kayıkcı; Sorunları Bili

Çerkeş 23.09.2023 23:46:00 0
Muhtar Adayı Kayıkcı; Sorunları Biliyorum, Engelleri Beraber Aşalım

Yerel seçimler yaklaşırken hem belediye başkan aday adayları hemde muhtar adayları belli olmaya başladı.
Yerel seçimler çekişmeli bir rekabet ortamında geçecek gibi görünüyor . Bu nedenle adayları yoğun ve yorucu günler bekliyor.
Adaylar siyasi kimliği , sosyal statüleri, vaatleri ile dikkat çekerken muhtarlık yarışında bende varım diyen Ömer KAYIKCI “Engelleri hep beraber kaldıralım” sloganıyla rakipleriyle arasında ki farkı da ortaya koydu.

Karabük 5000 evler 75 Yıl Mahallesi ikamet eden Ömer Kayıkcı artık değişim zamanı gelmiştir dedi.
Yerel seçimlerde belediyecilik tecrübesiyle 5000 evler 75 Yıl mahallesinden muhtar aday olduğunu açıklayan Kayıkcı Beşbinevlerin sorunlarının farkında olduğunu dile getirdi.
Adaylık açıklamasında
Beşbinevler mahallemizin birçok sorunları var, hizmet aşkıyla bu göreve canı yürekten talibim mahallemizin bütün sorunlarını bizzat bildiğim için bu göreve talip oldum Siz Karabük Beşbinevler sakinleri Ben sizin için bu yola çıktım hep beraber tüm mahallemizin yaralarını saracağız Allah hakkımızda hayırlı uğurlu eylesin” dedi.
Muhtarlık yarışınıda başarıyla sürdüreceğine inandığımız Kayıkcı’ya Karabük Bülten ailesi olarak başarılar diliyoruz.


  • Cumartesi 24.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 13.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.6 ° / 13.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu