KURŞUNLU BELEDİYE BAŞKANI ŞAKİR KAYMAK ZOR GÜNDE KAYMAKAMINI YALNIZ KOYMADI.

Kurşunlu belediye başkanı DT. Şakir Kaymak Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Kurucuova köyüne giderek ilçesinde kaymakamlık yapan İlyas Öztürk’e yanınızdayız diyerek kadirşinaslığını gösterdi.

Kurşunlu 12.02.2023 20:08:00 2
KURŞUNLU BELEDİYE BAŞKANI ŞAKİR KAYMAK  ZOR GÜNDE KAYMAKAMINI YALNIZ KOYMADI.

 

Kurşunlu belediye başkanı DT. Şakir Kaymak Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Kurucuova köyüne giderek ilçesinde kaymakamlık yapan İlyas Öztürk’e yanınızdayız diyerek kadirşinaslığını gösterdi. Zor günde ilçesine hizmet veren insanı yalnız bırakmadı burada mağdur olan vatandaşların yaralarına sardı.

Ama Çankırı’da biri var ki konu Ak parti olunca zehir zemberek yazılar ile birlik beraberlik oluşumuz hazmedememiş ki  “ AK PARTİLİ GÖBELLER” (Çankırılı olmadığı için bilmez göbel bu yörede ağır küfürdür) diyerek algı yaratmak istiyor

Ey Vedat Beki

Çankırı hakkında aleyhte yayın yaparak, Ak parti hakkında aleyhte yayın yaparak ÇANKIRIMIZA zarar veriyorsun sen fetö'lden yargılandın sana bu tür haber yapan oldu mu? 

Şu bilmeni isterim haberin yanlış doğru demiyorum. 

Başkan hatalı, olabilir  fotoğraflar uygunsuz olabilir, yanındakiler hata yapmış olabilir,  paylaşımlar yanlıştır, sözüm yok. Kızdığım tek şey peki şimdi sırası mı?

Bu haberi 20 gün sonra yapsan ne olurdu. 

Yardım işi bitsin, enkaz kalksın hesap sor.

 Sen bunları yaptın de eleştir. 

 O zaman haklısın diyeceğim.

 Geçmişte olduğu gibi Bir gün söylediğini, yarın inkâr etmeyecek, yanlış anlaşıldım, yanlış anladınız diye kıvırmayacak. Sözlerinin arkasında duracak bedeli ne olursa olsun.

 O cesaretin yoksa konuşurken diline yazına sahip çıkacaksın. Çankırı’yı millete güldürmeyeceksin. 

Eleştirilerin ahlak çerçevesinde olacak.

Bir sözümde KORSAN Çankırı gazetelerine ve medya Kurşunlu’ya olacak bu işi yapacaksan sende paylaşımlarına dikkat edeceksin ilçene zarar vermeyeceksin Sözcü 18 sen Çankırı basını olamazsın, Çankırı’da gazetecilik yapmak o kadar kolay değil.  Gerçek basın mı istiyorsun? Alsana Çankırı basını Çankırı postası, haberci 18,çerkeş vuslat haber, ajans Çerkeş, radyo neşe, Karatekin, Yenigün, vb. basınımız var bizim.

 Bu arkadaşlar Çankırı’da vergisini verip, davalar ile boğuşurken, küfrünü, tehditlini yerken kısacası Çankırı’nın çilesini çekerken burayı güzel bir il yapmak için elinden gelini yaparken çakma sözcü ve korsan medya haber siteleri sizlerin yüzüne kimse bakmaz. Ancak Çankırı düşmanları sevindirirsiniz. Bir sözümde bu haber için sevinenlere kaynak bilgi aktaran KURŞUNLU'LARA Bizim burada bir laf var “MAHALLE YANARKEN  ORO…PU ŞAÇINI TARARMIŞ” 

 

 

 

        

Kurşunlu belediye başkanı Şakir Kaymak belki de bu paylaşımlardan haberi bile yok.

Başkan Şakir Kaymak deprem bölgesinde neler yapmış, depremde vefat edenleri çıkartmış defin etmişler, hayvanları çıkarıp ölenleri gömmüşler ki hastalık olmasın diye, aşevi kurmuşlar yemek vermişler, şebeke suyunun irsaliye hattını onarmışlar yolları açmışları, çöpleri tonlamışlaralar, 3 jeneratör ile aydınlatmaya yardım etmişler. Oysa ilçede vefat eden sayısı 43 yaralı sayısı 150 bu hizmetleri yapını eleştir ama şimdi değil bu işin Sonu nereye varır bilinmez ama hiç de hayra alamet görünmüyor. 

İŞTE KURŞUNLUNUN YİĞİTLERİ NELER YAPMIŞ GÖRÜN

                                                

         

       

                                              


Azbilen
13.02.2023 13:09:30
Sözcü 18 e para karsılığinda haber yaptıran Akpartili belediye başkanları ve siyasetciler Akpartili göbeller dediği halde hala ona para kazandırma peşindeler

Murat Yazıcı
19.02.2023 22:00:13
11 kişilik ekibi de gördük sonrasında giden 8 kişilik ekibi de. Seni 11 kişi değil oraya götürdüklerinden 5 kişi rezil etti. Felaketin olduğu günün akşamında bile saat 22:00 kadar akp ilçe merkezinde bunları planlarken yanında kalifiye eleman götürmedin. Ben senin yerinde olsam siyaseti bir kenara bırakıp tüm parti başkanları ile iletişime geçer o şekilde hareket ederdim. 8 kişilik ekip Kurşunluda hazırken isim listesine bakıp araç temin etmeye de sensin. 8 kişilik ekip gidene kadar orada elektrik bile yoktu. 11 kişilik ekibin daha giderken pozlar veriyordu sayın başkan. İstersen bunları televizyonda da konuşalım. Sonradan gelen 8 kişilik ekip senin müdürün tarafından araçlarda ilk gece neden yatırıldı onuda konuşalım. Bu olayın siyaseti yok olmaz olamazda ama sen yanlış yaptın. Dahasımı fazlasıyla var

  • Cumartesi 24.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 13.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.6 ° / 13.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu