KOSGEB YENİ ÇIKAN KOBİ_GEL DESTEKLERİNİ ANLATACAK

KOSGEB 2019 yılından bu yana imalatçı KOBİ'lere yönelik olarak çıktığı ”imalat Sanayinde” Dijitalleşme" başlıklı çağrıların hem kapsamını genişletti hem de destek üst limitlerini arttırdı Yeni çağrıda, dijitalleşme başlığının yanı

Çankırı 21.12.2022 00:06:00 0
KOSGEB YENİ ÇIKAN KOBİ_GEL DESTEKLERİNİ ANLATACAK

KOSGEB Kobi Gelişim Destek Programı 2022 yılı proje teklif çağrısına çıktı.

Şartları sağlayan KOBİ'ler 11 Ocak 2023 e kadar açık olan çağrılara başvurabilecek.

KOSGEB 2019 yılından bu yana imalatçı KOBİ'lere yönelik olarak çıktığı ”imalat Sanayinde” Dijitalleşme" başlıklı çağrıların hem kapsamını genişletti hem de destek üst limitlerini arttırdı Yeni çağrıda, dijitalleşme başlığının yanına rekabetçilik ve verimlilik modülü de eklendi.

Daha önce işletme başına 1 milyon lira olan üst limit, dijitalleşme için 2 milyona çıkartıldı. Yeni ilave edilen rekabetçilik ve verimlilik başlığı için de destek üst limiti 1 buçuk milyon lira olarak belirlendi. Çağrılar kapsamında sağlanan gen ödemesiz destekler personel giderlerini, geri ödemeli destekler ise makine.teçhizat ve hizmet alımı giderlerini kapsıyor. Şartları sağlayan KOBİ'ler 11 Ocak 2023e kadar açık olan çağrılara başvurabilecek.

KOSGEB yeni çıkan imalatçı KOBİ'lere yönelik ”imalat Sanayinde” Dijitalleşme" başlıklı çağrıları ile ilgili bilgilendirme toplantıları 21 Aralık Çarşamba günü Şabanözü OSB Müdürlüğünde, 22 Aralık Perşembe günü saat 10.30 Çankırı Ticaret ve Sanayi odası toplantı salonunda, 27 Aralık Salı günü Çerkeş OSB Müdürlüğünde yapılacaktır.

Toplantılara bölgemizde İmalat sektöründe faaliyet gösteren tüm Kobilerimiz davetlidir.


  • Perşembe 23.3 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 22 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 20.6 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı