ÇERKEŞ'TE 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

19 Eylül Gaziler Günü anma programı ilçemizde törenle yapıldı. Saat 11:00'da başlayan programa Sayın Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Çerkeş Belediye Başkanı Sayın Hasan Sopacı,.....

Kültür-Sanat 19.09.2023 20:27:00 0
ÇERKEŞ

ÇERKEŞ'TE 19 Eylül Gaziler Günü Anma Programı Düzenlendi

19 Eylül Gaziler Günü anma programı ilçemizde törenle yapıldı. Saat 11:00'da başlayan programa Sayın Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Çerkeş Belediye Başkanı Sayın Hasan Sopacı,.....

 

 

19 Eylül Gaziler Günü anma programı ilçemizde törenle yapıldı. Saat 11:00'da başlayan programa Sayın Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Çerkeş Belediye Başkanı Sayın Hasan Sopacı, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Onur Aldaş, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Gazi Satılmış Köse ve Ailesi, Kıbrıs Gazisi Mehmet Somay, Şehit Satılmış Çetinkaya'nın anne ve babası Satı-Sadık Çetinkaya, Şehit Ramazan Koltarla'nın anne ve babası Şerife-Recep Koltarla, Şehit Şaban Üke'nin annesi Şayeste Üke ve kardeşi Satılmış Üke, Şehit Dumuş Katırcıoğlu'nun anne ve babası Sultan-Aziz Katırcıoğlu, Şehit Mevlüt Yaman'ın kardeşi Mesut Yaman, siyasi pati temsilcileri, kurum amirleri, stk temsilcileri, öğretmenler, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunumunu müteakip saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Kıbrıs Gazisi Satılmış Köse tarafından yapıldı. 

Saat 12:00'da Sayın Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu tarafından gazilerimiz onuruna bir yemek tertip edildi. 

Şehit Aileleri, Gazilerimize ve yakınlarına herhangi bir ihtiyaçları, istek ve talepleri olup olmadığını soran Sayın Kaymakamımız, devletimizin her zaman yanlarında durduğunu, kendilerine kapılarının her zaman açık olduğunu, herhangi bir talepleri olduğunda vakit kaybetmeksizin gerekenin yapılacağını belirterek tekrar görüşmek üzere esenlikler diledi.

Program bitiminde 19 Eylül Gaziler Günü münasebeti ile ilçemiz Kiremitçi Köyünde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Satılmış Köse ve ailesi ziyaret edildi. Gazimiz ve Ailesi ile bir süre sohbet edip hasbihalde bulunarak, herhangi bir ihtiyaçları ve talepleri olup olmadığını soran Sayın Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler temennisiyle tekrar görüşmek üzere esenlikler diledi. 


 

 

 


  • Perşembe 23.3 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 22 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 20.6 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı