ÇERKEŞ BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ GELENEKSEL HALK İFTARINDA GÖNÜL DOSTLARI İLE DOLDU TAŞTI

Çerkeş Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel halk iftarına yaklaşık 4 bin kişi katıldı.

Siyaset 28.03.2024 01:20:00 0
ÇERKEŞ BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ GELENEKSEL HALK İFTARINDA  GÖNÜL DOSTLARI İLE DOLDU TAŞTI

ÇERKEŞ BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ GELENEKSEL HALK İFTARINDA DOLDU TAŞTI
Çerkeş Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel halk iftarına yaklaşık 4 bin kişi katıldı.
Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde Geleneksel Halk İftarı yoğun katılımla gerçekleşti. Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezi’nin iki salonu ve fuaye alanı doldu taştı. Gelen misafirler Kültür Merkezi’nin üst katında bulunan odalarda iftarını açtı. Çerkeşlilerin aynı sofrada iftar açtığı programda ilahiler söylendi. 
Programa Ak Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Furkan Altuntaş, Ankara Çerkeş Dernekler Federasyonu Başkanı Niyazi İncesu, Dernek Başkanları ve çok sayıda Çerkeşli vatandaşlar katıldı.


Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, vatandaşlarla  gönül sofrasında birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı iftardan sonra yaptığı konuşmada, "Mübarek Ramazan ayında birlik beraberlik adına düzenlediğimiz iftar soframıza hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız duaları kabul etsin. Böyle bir akşamda sizlerle bir arada olmaktan onur duyuyorum. Kıymetli hemşehrilerim, on yıllık hizmet süremiz boyunca verdiğimiz sözlerin tamamına yakınını yerine getirme azmi ve kararlılığı içinde olduk. Göreve başladığımız ilk günden itibaren Çerkeş için vaat edilen değişimi gerçekleştirmek adına gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz.  AK Parti'li bir belediye başkanı olarak yapmış olduğumuz her çalışmada bizden desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, kıymetli bakanlarımıza ve bürokratlarımıza, 

 

Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz Çankırı Milletvekilimiz Sn. Muhammed Emin Akbaşoğlu’na , Ak Parti İl Başkanımız Koray Erdoğan’a ve bizlerden destek ve dualarını esirgemeyen tüm Çerkeşli hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. Katılımınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum. Mevlam dirliğimizi birliğimizi bozmasın” dedi.
İftar programı hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.


 


  • Cumartesi 24.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 13.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.6 ° / 13.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu