ÇER-DEF'DEN GAZETEMİZE TEŞEKKÜR MESAJI

Çerkeş Dernekler Federasyonu Resmi internet sitesinde Çerkeş basına bir teşekkür mesajı yayınladı. ÇER DEF başkanı Niyazi İncesu yayınlamış olduğu mesaj

Kültür-Sanat 26.08.2023 22:18:00 0
ÇER-DEF

Çerkeş Dernekler Federasyonu Resmi internet sitesinde Çerkeş basına bir teşekkür mesajı yayınladı. ÇER DEF başkanı Niyazi İncesu yayınlamış olduğu mesaj 

EN BÜYÜK DESTEKÇİLERİMİZ YEREL BASINIMIZ 

Çerkeş Vuslat HaberAjans Çerkeş Çerkeşin Sesi 

Çerkeş Dernekler Federasyonu olarak, bizi her zaman destekleyen ve toplumumuza yönelik çalışmalarımızı duyuran siz değerli basın mensuplarına teşekkür etmek istiyoruz. Sizlerin desteği ve katkıları olmadan, gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerin etkisini ve başarısını yeterince yaygınlaştıramazdık.

Sizlerin aracılığıyla her defasında daha fazla insana ulaşabildik ve toplumumuzun birbirine daha da yakınlaşmasını sağladık. Çerkeş kültürünü ve değerlerini daha fazla kişiye tanıtabilmek için verdiğiniz emek, bizim için değerlidir.

Sadece bilgi ve haber paylaşımıyla değil, aynı zamanda bizimle empati yaparak, toplumsal sorunları dile getirerek de bizi desteklemiş olduğunuzu biliyoruz. Sizlerin objektif ve tarafsız haber anlayışınız, toplumun doğru bilgilendirilmesinde önemli bir faktördür.

Sizlerin varlığı, bizi daha güçlü kılıyor ve hedeflerimize doğru ilerlememizi sağlıyor. Kendi alanlarında uzman olan siz basın mensupları, her zaman toplumumuzun yanında yer alarak, yol gösterici olmuşsunuz. Bu nedenle, sizlere böylesi önemli bir teşekkür mesajı sunmayı bir borç biliyoruz.

Çerkeş Dernekler Federasyonu olarak sizleri, başarılı çalışmalarınız ve fedakarlıklarınız için bir kez daha tebrik ediyoruz. Sizlerle beraber daha nice projelere imza atmayı umuyor, başarılarınızın devamını diliyoruz.

Saygılarımızla,

Çerkeş Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu


  • Perşembe 23.3 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 22 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 20.6 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı