ANKARA'DA ÇANKIRILILAR BULUŞTU

ÇANDERKOF’un yaptığı açıklamaya karşılık Ankara 4 ilçe federasyonları ve dernekler bir basın açıklaması metni yayınladı.

Güncel 27.02.2024 00:14:00 0
ANKARA

Ankara faaliyet gösteren 4 ilçe federasyonları ve dernekler bir araya geldi. ÇANDERKOF’a kurumsal bir kimlikle katılmak isteyen ama kabul görmeyen Ankara ilçe federasyonları, ÇANDERKOF’un yaptığı açıklamaya karşılık Ankara 4 ilçe federasyonları ve dernekler bir basın açıklaması metni yayınladı.

 İşte yapılan ortak açıklama  “Bizler yerel seçimler öncesi, hem siyasi arenada yer alan arkadaşlarımızı hem bürokratlarımızı ve halkın siyasi irade koyarak seçtiği vekillerimizi, birlik ve bütünlük hissi vermek, Yarenler diyarı Çankırı’mıza her manada destek olmak adına ben sen değil biz olmak ve yaptığımız programın kişisel planlar yerine kurumsal plan yapmanın doğru olduğu hissi ile stratejik açıdan da yerimizi alarak “Çankırılılar Buluşuyor” programını coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik.

Katılımcılara teşekkür ederiz. Denildi.

Katılım Sağlayanlar;

Çerkeş Dernekler Federasyonu 

Yapraklı Dernekler Federasyonu 

Kurşunlu Dernekler Federasyonu 

Şabanözü Dernekler Federasyonu

Zabıta Teşkilatı Federasyonu

Çankırı Bürokratlar Derneği

Ankara Çankırılılar Derneği 

Ortalılar Derneği

Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan, Ak Parti Keçiören İlçe Başkanı Kadir Karapınar, MHP Keçiören İlçe Başkanı Metin Bayrakçı, Keçiören Belediyesi Başkan Yrd. Metin Akdemir, Ak Parti Keçiören Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Ayhan, MHP Keçiören Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Rafet Yıldız, Ak Parti Keçiören Meclis Üyesi Adayı Ahmet Öztürk, MHP Altındağ Meclis Üyesi Adayı ve Ortalılar Dernek Başkanı Yunus Yarımkaya, Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Uğur Yıldız ve Hastane Müdürü Nuh Dönmez, Zabıta Teşkilatı Federasyonu Başkanı Abdurrahman Karabudak, Ankara Çankırılılar Derneği Başkanı Kamil Karakuş, Çankırı Bürokratlar Derneği Başkanı Ercan Irmak ve çok sayıda Çankırı'lı iş insanı katılım sağladı.


  • Pazar 25.7 ° / 13.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.6 ° / 13.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.9 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu